Ontdek onze duurzame laadoplossingen

 

Bij Admiraal Elektra bieden wij op maat gemaakte duurzame laadoplossingen aan voor zowel thuis als voor bedrijven die hun wagenpark willen verduurzamen met elektrische auto's. Wij passen de laadoplossing aan die het beste bij uw situatie en behoefte past; de klant staat dan ook centraal. Neem contact op voor een laadoplossing naar uw wensen!

 

Wat voor soort laadpaal heb ik nodig?

Dit hangt af van je voertuig en laadbehoeften. We bieden verschillende opties, waaronder standaard, snelladen, en slimme laadpalen.

Hoe snel kan ik mijn auto opladen?

De laadsnelheid verschilt per type laadpaal en auto. Je hebt lader vanaf 3,6kW tot 22kW. Meest gangbare voor thuisgebruik is tot 11kW omdat als je hoger gaat er meestal ook een verhoging van de capaciteit van uw elektriciteits aansluiting nodig is. Voor meer informatie neem contact op voor vrijblijvend advies.

Wat is Dynamic Load Balancing?

Dynamic Load Balancing voorkomt overbelasting van het elektrische netwerk door ervoor te zorgen dat de totale gevraagde stroom de beschikbare capaciteit niet overschrijdt.

Wat zijn de installatiekosten?

De installatiekosten zijn afhankelijk van de locatie en complexiteit. We bieden al laadpalen aan inclusief installatie en BTW vanaf €849,-. Voor een vrijblijvende offerte op maat neem contact met ons op.

Zijn er garanties beschikbaar?

Ja, we bieden garanties op onze laadpalen en kunnen je informeren over de details en voorwaarden.