Ontdek onze duurzame laadoplossingen

 

Porsche taycan laden

Bij Admiraal Elektra bieden wij op maat gemaakte duurzame laadoplossingen aan voor zowel thuis als voor bedrijven die hun wagenpark willen verduurzamen met elektrische auto's. Wij passen de laadoplossing aan die het beste bij uw situatie en behoefte past; de klant staat dan ook centraal. Neem contact op voor een laadoplossing naar uw wensen!

 

Volkswagen hybride laden

Innovatieve Laadpaaloplossingen voor Duurzame Mobiliteit

Bij Admiraal Elektra bieden we een breed scala aan laadpaaloplossingen om aan al uw elektrische voertuigbehoeften te voldoen. Wij leveren en installeren zowel AC-laders tot 22 kW als DC-snelladers vanaf 50 kW.

 

Wat ons onderscheidt, is onze focus op duurzaamheid en flexibiliteit. Met onze systemen kunt u niet alleen uw auto opladen met zonne-energie, maar ook vanuit een batterij, het elektriciteitsnet of een combinatie daarvan. 

 

Met behulp van een handige mobiele applicatie kunt u eenvoudig de laadopties instellen, uw laadsessies bekijken en zelfs plannen. Dit geeft u volledige controle over uw laadervaring, waar u ook bent.

 

Kies voor Admiraal Elektra en stap in de toekomst van mobiliteit. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze geavanceerde laadpaaloplossingen.

Hoe lang duurt het om mijn auto op te laden?

De laadtijd varieert afhankelijk van het type auto, de grootte van de batterij en het laadvermogen van de lader. Thuisladen kan enkele uren tot een hele nacht duren, terwijl snelladen bij openbare stations binnen 30 minuten tot een uur kan worden voltooid.

Welk type laadpaal is het meest geschikt voor mijn auto?

Dit hangt af van het laadvermogen van uw auto en uw persoonlijke behoeften. Voor langzaam laden thuis is een AC-lader geschikt, terwijl voor sneller laden onderweg een DC-lader nodig is. Neem voor meer informatie en advies vrijblijvend contact op.

Wat is het verschil tussen AC- en DC-laden?

AC-laden gebruikt wisselstroom, terwijl DC-laden gelijkstroom gebruikt. AC-laden is langzamer maar kan thuis worden gedaan, terwijl DC-laden sneller is en vaak wordt gebruikt bij openbare laadstations en bedrijven.

Wat is Dynamic Load Balancing?

Dynamic Load Balancing voorkomt overbelasting van het elektrische netwerk door ervoor te zorgen dat de totale gevraagde stroom de beschikbare capaciteit niet overschrijdt.

Wat zijn de installatiekosten?

De installatiekosten zijn afhankelijk van de locatie en complexiteit. We bieden al laadpalen aan inclusief installatie en BTW vanaf €849,-. Voor een vrijblijvende offerte op maat neem contact met ons op.

Hoeveel kost het om mijn auto op te laden, zowel thuis of bij het bedrijf als op openbare laadpunten?

De kosten variëren afhankelijk van de energieprijs en eventuele abonnementskosten bij openbare laadpunten. Thuis of op het bedrijf laden is over het algemeen goedkoper dan op openbare stations.

Zijn er garanties beschikbaar?

Ja, we bieden garanties op onze laadpalen en kunnen je informeren over de details en voorwaarden.