Zonnepanelen | wacht niet langer begin met energie besparen

 

Bij Admiraal Elektra zijn we gepassioneerd over het leveren van hoogwaardige zonne-energiesystemen, en daarom vertrouwen we op Jinko zonnepanelen als een van onze voorkeurskeuzes.

Jinko zonnepaneel

Waarom Kiezen voor Jinko Zonnepanelen?

 

Hoogwaardige Kwaliteit: Jinko Solar staat wereldwijd bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie. Hun zonnepanelen worden vervaardigd volgens de hoogste normen en ondergaan strenge kwaliteitscontroles.

 

Betrouwbaarheid: Jinko zonnepanelen bieden betrouwbare prestaties, zelfs onder uitdagende omstandigheden. Ze zijn ontworpen om lang mee te gaan en jarenlang consistent stroom te genereren.

 

Efficiëntie: Jinko zonnepanelen behoren tot de meest efficiënte op de markt, wat betekent dat u meer energie kunt opwekken met minder panelen, waardoor uw investering nog waardevoller wordt.

 

Milieuvriendelijk: Jinko heeft zich gecommitteerd aan duurzaamheid en produceert zonnepanelen met een lage milieubelasting, waardoor ze een groene keuze zijn voor uw zonne-energiesysteem.

 

De Kracht van Zonne-energie met Enphase

 

Wij streven naar een groenere toekomst, één zonnepaneel tegelijk. Onze toewijding aan duurzame energieoplossingen leidt ons naar het Enphase systeem met micro omvormers.

 

Onze keuze voor Enphase is gebaseerd op één simpel principe: maximale efficiëntie. Met Enphase micro-omvormers krijgt elk zonnepaneel de aandacht die het verdient. Dit betekent dat schaduw, vuil of andere uitdagingen de prestaties van uw systeem niet belemmeren. Uw zonnepanelen werken optimaal en dat ziet u terug op uw energierekening.

 

 

Waarom Enphase en micro omvormers?

 

Optimale Energieproductie: Micro-omvormers maximaliseren de energieproductie door elk zonnepaneel afzonderlijk te optimaliseren, waardoor schaduw of vuil op één paneel de prestaties van andere panelen niet beïnvloedt.

Betrouwbaarheid: Met micro-omvormers is het systeem robuuster en betrouwbaarder, omdat een defect in één omvormer de werking van andere panelen niet beïnvloedt.

Real-time Monitoring: U kunt de prestaties van elk zonnepaneel in real-time volgen, waardoor u eventuele problemen snel kunt identificeren en oplossen.

Uitbreidbaarheid: Het toevoegen van extra panelen aan uw systeem is eenvoudiger met micro-omvormers, omdat u niet gebonden bent aan de capaciteit van één centrale omvormer.

Efficiëntie: De efficiëntie van Enphase micro-omvormers kan doorgaans rond de 95% tot 97% liggen. Dit betekent dat ze meer dan 95% van de gelijkstroom (DC) die door de zonnepanelen wordt gegenereerd, omzetten in wisselstroom (AC) die u kunt gebruiken in uw huis.

Veiligheid: Micro-omvormers verminderen het risico op gelijkstroomlekken, wat de veiligheid van het systeem verbetert.

Garantie: 25 jaar productgarantie en 30 jaar vernogensgarantie!

 

De nieuwste investering met toekomstperspectief - Enphase IQ8 micro omvormer

Met zijn geavanceerde nieuwe ASIC-chip en platform, is deze micro-omvormer volledig voorbereid op de toekomst. Wat deze micro-omvormer echt uniek maakt in de sector, is zijn vermogen om een zelfstandig microgrid te creëren. Momenteel is dit nog niet beschikbaar in Europa, maar het biedt veelbelovende perspectieven voor de toekomst.

 

Een autonoom microgrid is als een mini-elektriciteitsnetwerk, ook wel bekend als off-grid stroomvoorziening. Dit betekent dat zelfs wanneer de reguliere stroom uitvalt, deze micro-omvormers nog steeds stroom leveren wanneer de zon schijnt. Het mooie is dat hiervoor geen batterijen, accu's of noodstroom nodig zijn.

 

 

 

Kortom, een zonnepaneelsysteem met micro-omvormers biedt meer efficiëntie, betrouwbaarheid en monitoringmogelijkheden dan een systeem met één centrale omvormer. Het is een uitstekende keuze voor wie het maximale uit zijn zonne-energie-installatie wil halen.

 

Betrouwbare Energie, Zelfs bij Stroomuitval - Enphase IQ8 Omvormer Microgrids

 

Een microgrid is een gedistribueerd energienetwerk dat lokaal opgewekte hernieuwbare energiebronnen, zoals zonnepanelen, windturbines en energieopslag, combineert met slimme technologieën om de elektriciteitsvoorziening in een specifieke locatie te optimaliseren. Het doel van een microgrid is om zelfvoorzienend te zijn en de betrouwbaarheid van de stroomvoorziening te verbeteren.

 

Wat de Enphase IQ8 micro-omvormer zo speciaal maakt, is dat deze kan blijven functioneren, zelfs als het hoofdenergienetwerk uitvalt. Dit betekent dat wanneer er een stroomstoring optreedt, uw zonnepanelen en micro-omvormers nog steeds elektriciteit kunnen genereren en leveren aan uw huis of bedrijf, zonder dat daarvoor een externe batterij nodig is.

 

Dit is mogelijk omdat de IQ8 micro-omvormer is ontworpen om autonoom te werken en energie lokaal te leveren, waardoor uw gebouw tijdens een stroomstoring van stroom kan worden voorzien. Dit kan essentieel zijn om kritieke systemen zoals verlichting, koeling, en verwarming in noodsituaties operationeel te houden.

 

Kortom, met de Enphase IQ8 micro-omvormer en de mogelijkheid om deel uit te maken van een microgrid, wordt uw zonne-energiesysteem niet alleen een bron van duurzame stroom, maar ook een betrouwbare energiebron die u kan helpen om te gaan met stroomstoringen zonder dat u extra batterijen nodig heeft. Dit is een opwindende ontwikkeling in de wereld van zonne-energie en energiebeheer. Neem contact op om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.

 

 

Hoe werken zonnepanelen?

Zonnepanelen bevatten fotovoltaïsche cellen die zonlicht omzetten in gelijkstroom (DC) elektriciteit. Een omvormer zet deze DC elektriciteit om in wisselstroom (AC) elektriciteit die uw huis kan gebruiken.

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig voor mijn huis?

Het benodigde aantal panelen hangt af van uw energieverbruik, de locatie van uw huis, de hellingshoek van uw dak en de beschikbare ruimte. Wij kunnen dit berekenen neem contact op voor meer informatie.

Wat is de terugverdientijd van zonnepanelen?

De terugverdientijd varieert, maar het is meestal tussen de 4 en 6 jaar, afhankelijk van de kosten van de installatie en uw energiebesparingen.

Hoeveel kost de installatie van zonnepanelen?

De kosten variëren, maar gemiddeld liggen ze tussen de €1000 en €2000 per kilowattuur (kW) aan geïnstalleerd vermogen.

Welke financiƫle voordelen zijn beschikbaar voor zonnepanelen?

Sinds 1 januari 2023 is het btw-tarief op zonnepanelen 0%, als deze geleverd en geïnstalleerd worden op of bij een woning. Dit betekent dat u geen btw betaalt voor zonnepanelen op of bij uw woning, en dus ook geen btw kunt terugvragen.

Hoe lang gaan zonnepanelen mee?

Zonnepanelen hebben meestal een garantie van 25 tot 30 jaar en kunnen veel langer meegaan.

Wat zijn de onderhoudsvereisten voor zonnepanelen?

Over het algemeen vereisen zonnepanelen minimaal onderhoud, zoals regelmatige reiniging en inspecties om ervoor te zorgen dat ze optimaal presteren.

Kan ik mijn overschot aan opgewekte energie terugleveren aan het net?

Ja, dit wordt netto-metering genoemd en het stelt u in staat om overtollige energie aan uw energiebedrijf te verkopen of te verrekenen voor toekomstig gebruik.

Wat gebeurt er bij stroomuitval?

Standaard zonnepanelen schakelen uit tijdens een stroomstoring om veiligheidsredenen. Om stroom te behouden, is een back-upsysteem zoals de Enphase IQ8 micro-omvormer nodig die hiervoor voorbereid is in de toekomst met het mircogrid principe.

Wat zijn de milieueffecten van zonnepanelenproductie en -afval?

De productie van zonnepanelen heeft een milieu-impact, maar deze wordt gecompenseerd door de schone energie die ze gedurende hun levensduur genereren. Zonnepanelen kunnen ook worden gerecycled om afval te minimaliseren

Zijn er beperkingen of vergunningen vereist voor de installatie van zonnepanelen op mijn dak?

Dit varieert per locatie en kan afhangen van de grootte van het systeem en lokale bouwvoorschriften.Wij kunnen u helpen bij het verkrijgen van de juiste vergunningen en naleving.