Zonnepanelen | wacht niet langer begin met energie besparen

 

Bij Admiraal Elektra zijn we gepassioneerd over het leveren van hoogwaardige zonne-energiesystemen, en daarom vertrouwen we op Jinko zonnepanelen als een van onze voorkeurskeuzes.

Jinko zonnepaneel

Waarom Kiezen voor Jinko Zonnepanelen?

 

Hoogwaardige Kwaliteit: Jinko Solar staat wereldwijd bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en innovatie. Hun zonnepanelen worden vervaardigd volgens de hoogste normen en ondergaan strenge kwaliteitscontroles.

 

Betrouwbaarheid: Jinko zonnepanelen bieden betrouwbare prestaties, zelfs onder uitdagende omstandigheden. Ze zijn ontworpen om lang mee te gaan en jarenlang consistent stroom te genereren.

 

Efficiëntie: Jinko zonnepanelen behoren tot de meest efficiënte op de markt, wat betekent dat u meer energie kunt opwekken met minder panelen, waardoor uw investering nog waardevoller wordt.

 

Milieuvriendelijk: Jinko heeft zich gecommitteerd aan duurzaamheid en produceert zonnepanelen met een lage milieubelasting, waardoor ze een groene keuze zijn voor uw zonne-energiesysteem.

De Kracht van Zonne-energie met Enphase

 

Wij streven naar een groenere toekomst, één zonnepaneel tegelijk. Onze toewijding aan duurzame energieoplossingen leidt ons naar het Enphase systeem met micro omvormers.

 

Onze keuze voor Enphase is gebaseerd op één simpel principe: maximale efficiëntie. Met Enphase micro-omvormers krijgt elk zonnepaneel de aandacht die het verdient. Dit betekent dat schaduw, vuil of andere uitdagingen de prestaties van uw systeem niet belemmeren. Uw zonnepanelen werken optimaal en dat ziet u terug op uw energierekening.

 

 

Waarom Enphase en micro omvormers?

 

Optimale Energieproductie: Micro-omvormers maximaliseren de energieproductie door elk zonnepaneel afzonderlijk te optimaliseren, waardoor schaduw of vuil op één paneel de prestaties van andere panelen niet beïnvloedt.

Betrouwbaarheid: Met micro-omvormers is het systeem robuuster en betrouwbaarder, omdat een defect in één omvormer de werking van andere panelen niet beïnvloedt.

Real-time Monitoring: U kunt de prestaties van elk zonnepaneel in real-time volgen, waardoor u eventuele problemen snel kunt identificeren en oplossen.

Uitbreidbaarheid: Het toevoegen van extra panelen aan uw systeem is eenvoudiger met micro-omvormers, omdat u niet gebonden bent aan de capaciteit van één centrale omvormer.

Efficiëntie: De efficiëntie van Enphase micro-omvormers kan doorgaans rond de 95% tot 97% liggen. Dit betekent dat ze meer dan 95% van de gelijkstroom (DC) die door de zonnepanelen wordt gegenereerd, omzetten in wisselstroom (AC) die u kunt gebruiken in uw huis.

Veiligheid: Micro-omvormers verminderen het risico op gelijkstroomlekken, wat de veiligheid van het systeem verbetert.

Garantie: 25 jaar productgarantie en 30 jaar vernogensgarantie!

De nieuwste investering met toekomstperspectief - Enphase IQ8 micro omvormer

Met zijn geavanceerde nieuwe ASIC-chip en platform, is deze micro-omvormer volledig voorbereid op de toekomst. Wat deze micro-omvormer echt uniek maakt in de sector, is zijn vermogen om een zelfstandig microgrid te creëren. Momenteel is dit nog niet beschikbaar in Europa, maar het biedt veelbelovende perspectieven voor de toekomst.

 

Een autonoom microgrid is als een mini-elektriciteitsnetwerk, ook wel bekend als off-grid stroomvoorziening. Dit betekent dat zelfs wanneer de reguliere stroom uitvalt, deze micro-omvormers nog steeds stroom leveren wanneer de zon schijnt. Het mooie is dat hiervoor geen batterijen, accu's of noodstroom nodig zijn.

 

 

Kortom, een zonnepaneelsysteem met micro-omvormers biedt meer efficiëntie, betrouwbaarheid en monitoringmogelijkheden dan een systeem met één centrale omvormer. Het is een uitstekende keuze voor wie het maximale uit zijn zonne-energie-installatie wil halen.

 

Neem contact op: